top of page

Gästbok

Maja Hansson skrev den Oct 1, 2019 6:43 PM

Nu har Anna-Greta Svensson, en av era äldsta gåvogivare fått flytta hem till Herren. Hon har längtat efter det i flera år. Och vi i Elimförsamlingen har mist en trogen syster. Det är sorg på jorden men glädje i himlen.

Eva Englund Andersson skrev den Apr 22, 2019 1:06 AM

Roligt att se livsändningar från olika händelser på Micasita på Facebook, genom Jony och Samuel. Tänker på er. Kram/Eva

Eva Englund Andersson skrev den Feb 23, 2019 11:47 PM

GUDS välsignelse! Tänker på och beder för micasita och alla medarbetare. Följer aktuella händelser på Facebook också/Eva

Eva och Sture Ahnlund skrev den Nov 13, 2018 0:23 AM

Roligt att vi kunde ordna ett musikcafe’ lördagen den 3/11-18 i Uppsala. Daniel presenterade arbetet på ett intressant sätt. Nästan 4000kr kom in till Micasita.

Eva Englund Andersson skrev den Mar 19, 2018 1:46 PM

Kära Gunnel har fått flytta hem till Herren! Hennes kära Lennart finns redan där. Frid över hennes minne..

Maria Jonsson skrev den Mar 9, 2018 11:04 PM

Hej alla dom arbetet med barnen och alla fina barn! Har en god vän som fyller är dom heter Gunilla Andersson från Vrigstad som tycker att man ska tänka på "dessa mina minsta" som Jesus säger så det är så roligt att göra henne till viljes genom att få göra något lite för barnhemmet! Guds rika välsignelser till alla önskar bi i snöiga Sverige��

Maj Hansson skrev den Feb 23, 2018 3:31 PM

Det är svårt att ta in att Gunnel inte finns mer .Det blev en stor chock när Daniel meddelade det. Det är inte längesen jag pratade med henne i telefon. Då var allting som vanligt. Samtidigt kan jag glädjas att hon nu fått ro för kroppen efter alla år av smärta. Att hon får vila ut hos Jesus, sin Frälsare. Minns henne med glädje. Maja.

Eva Englund Andersson skrev den Dec 24, 2016 11:54 AM

Feliz navida todos Micasita

Eva Englund Andersson skrev den Oct 15, 2016 6:49 PM

Vilka fina foton på nyheter. Bl a min älskade bror Lennart

Eva Englund Andersson skrev den Oct 8, 2016 7:34 AM

En stor insamling för Världens barn pågår just nu. Hoppas att Mi casita kan få del av detta. Mi Casitas verksamhet har en stor betydelse för fattiga och utsatta barn.

Paul Lundell skrev den Apr 5, 2016 2:47 PM

Grattis till Gunnel på födelsedagen. Guds välsignelse över ert arbete i Esquel.

GUNNEL MARIA ENGLUND skrev den Mar 13, 2016 7:56 AM

Till alla vänner och bekanta; Den 4 april fyller jag 75 år!Alla är välkomna att fira!Kan du inte komma,skicka gärna en slant till mat till mina barn här på Mi Casita!Min dröm /som är gratis/ är en resa till Sverige.......VI SES eller HÖRS!!

Eva Englund Andersson skrev den Jul 6, 2015 5:27 PM

Jättebra hemsida för dem som vill veta allt om Micasita. Jag hänvisar till den när någon frågor om verksamhetetn

GUNNEL ENGLUND skrev den Aug 16, 2014 11:54 PM

MÅNGA VARMA HÄLSNINGAR TILL ALLA FADDRAR OCH VÄNNER NU NÄR JAG ÄR PÅ ETT KORT BESÖK I SVERIGE.TYVÄRR HAR JAG INTE TRÄFFAT SÅ MÅNGA,MEN STORT TACK TILL ER ALLA SOM HJÄLPER OSS PÅ MI CASITA I ESQUEL:GUD VÄLSIGNE ER OCH MÅNGA KRAMAR FRÅN BARNEN OCH MIG!!!! Gunnel

eva englund andersson skrev den Apr 21, 2013 7:01 PM

Roligt att följa det som händer. Gunnel och hennes medarbetare gör en fantastisk insatt. Jag har sett det med egna ögon. Guds välsignelse över Mi casita.

Vivi-Ann Olsson skrev den Mar 13, 2013 5:49 PM

Hej Gunnel, all personal och alla goa barn! Det är nu ca ett år sedan jag besökte Er i Esquel. Det är en trevlig upplevelse att tänka tillbaka på och titta på alla kort som jag tog på Er. Jag följer Er på hemsidan då och då. Många hälsningar till Er alla!!

GUNNEL ENGLUND skrev den Dec 25, 2012 2:56 AM

ETT JÄTTESTORT TACK TILL ALLA SOM HJÄLPT OSS UNDER 2012 SÅ BARNEN FÅTT ÄTA SEJ MÄTTA,GÅ I SKOLAN,LEKA FÅ MASSOR AV KÄRLEK....VI ÖNSKAR EN EN FIN HELG!!

JONATAN skrev den Sep 12, 2012 6:10 AM

GRACIAS MI CASITA POR TODO LO QUE HACEN POR TODOS LOS NIÑOS!!!

Estrid Sjoberg skrev den Aug 3, 2011 5:48 AM

Tack, Samuel som lagt ut adr pa Facebook! sa trevligt se Er alla igen. Och till dig, Gunnel, en extra kram sa har langt efter den stora dagen!!!!!!! Var det ...Du fyllde? Synd bara att vi i Chile har skickat over vulkanaska pa nytt!! Vi i Puerto Montt blev inte drabbade, aven om vi bor narmre vulkanen. Ja, det ar Gud som styr, och vi sma manniskor, far vara stilla darvid.

Kurt Ulander skrev den May 25, 2011 5:36 AM

Hej Mi Casita och Gunnel! Vad kul att ni fått en egen hemsida, tack vare en artikel i Dagen om Berndt Sanfridsson, fick jag tag i er sida. Må Herren välsigna er och ert arbete som ni utför /Kurt! PS/ Har du haft någon kontakt med Christer Ågerstrand, har försökt nå honom på mejl, men inget svar!

Rohde Gällerspång skrev den Apr 5, 2011 0:55 AM

Grattis på Din stora Dag Gunnel!!!! Gudvälsigna dig och är med dig !

Henry Lindell skrev den Mar 25, 2011 3:27 PM

Fint med en bra hemsida. Fina bilder. Pappa Kurt Lindell hälsar också. En vårhälsning från Örnsköldsvik.

Maj Hansson skrev den Mar 14, 2011 2:56 AM

Så roligt att se alla bilderna. Det känns nästan som om jag var tillbaka på Mi Casita, fast att det var mer än 7 år sen.

Niklas Torebring skrev den Mar 4, 2011 11:36 AM

Hej Gunnel och alla medarbetare! Tack för att ni lagt ut lite information på internet om Mi Casita. Detta var verkligen fint. Hoppas att ni får många nya faddrar med hjälp av detta. Gud välsigne ert arbete - Niklas Torebring

Kerstin Gustafson skrev den Mar 3, 2011 6:50 PM

Hej Gunnel! Vilken underbart fin hemsida. Verkligen läckra bilder. Roligt att se hur ni har det. Nu hoppas jag att den här hälsningen kommer fram. Jag har skickat flera vanliga mail, men du har tydligen inte kunnat öppna dem. Hälsa till alla barn och till personalen! Kram från Kerstin, Timmen Glad, Onsdaxql och hela församlingen. :-) :-) :-) :-)

Matts Torebring skrev den Mar 3, 2011 1:09 AM

Vad roligt att ni fått ett nytt ansikte i cyberrymnden. Stort Grattis. Vi önskar er alla välsignelser.

Birgitta Segerström skrev den Feb 27, 2011 1:46 AM

Jag har följt Mi Casitas verksamhet i alla år. Just nu hälsar Birgitta Ribbing till Gunnel efter att ha skänkt pengar som ersättning för min visning av Täby kyrka för en grupp.

Ditt namn:

Din e-postadress:*

Skriv ditt inlägg:

* En giltig e-postadress krävs för att kunna skicka ett meddelande. Din e-postadress kommer inte att publiceras eller visas för andra.

bottom of page